FORD F150LS vs Raptor

Veel FORD F150-eigenaren zijn niet gelukkig met het huidige ontwerp en het lichaam van hun voertuigen. In feite hebben velen FORD F150-onderdelen die ze afval voertuigen noemen. Nou, de Ford F150 is een klassiek FORD-voertuig dat al generaties bestaat. De Ford F150 is een van de fords meer succesvolle voertuigen, maar het heeft wel wat verfrissend nodig.

Een compleet herontwerp van de FORD F150 zal gunstig zijn voor het Fords Automotive Heritage. Aangezien Ford F150-trucks voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt, zoals slepen of landbouw, kan de behoefte aan een opfriscursus nooit overschat worden. Met zoveel Ford-truck-modellen die er zijn, is het waarschijnlijk dat Ford F150-stuurprogramma’s zijn geweerd aan het uiterlijk van deze voertuigen. Daarom, wanneer het bedrijf een nieuw model introduceert op basis van de F150-lijn, zullen Ford Truck-eigenaren zeker een nieuwe look krijgen.

Voor FUTDS tweede generatie F150 is het bedrijf van plan FORD F150-rassen, Ford F150-side-rokken en FORD F150-koplampen aan te bieden om het nieuwe modeljaar te complimenteren. Als u een FORD F150-eigenaar bent, bent u waarschijnlijk vrij vertrouwd met Ford Grille. Dit gedeelte van de FORD F150 is voortdurend geüpgraded omdat het in 1998 voor het eerst op de markt werd geïntroduceerd. De Ford F150-grille heeft zelfs een plaats in popcultuur verdiend, omdat het een van de handelsmerken van Ford is geworden.

Fords Andere Model Line, de Ford F150 Ranger, krijgt ook een mooi herontwerp. Ford heeft besloten om wijzigingen in de FORD F150 aan te brengen voor de nieuwere modeljaren, en het rooster zal opnieuw een grote rol spelen. Terwijl de FORD F150-rooster groter is dan het rooster op de Ford F150, is het niet zo groot als de Raptors-rooster. De Ford F150S Raptors Grille, die ook wordt gemaakt door Ford, is veel groter, wat uitlegt waarom de FORD F150S-rooster veel breder is dan die van de Raptor.

Ford Di Den Model Year-aanbod, de Ford F150LS, krijgt een bijgewerkte blik in de styling. Ford heeft de Flat Black Ford F150S-fascia laten vallen en vervangen door een veel reiniger, zilver-getinte rooster. Bovendien heeft Ford de standaard achterdebrofer gevallen, maar heeft de Twin-Pipe Ford F150S-uitlaat van de Twin-Pipe FI50S behouden. EcoBoost-uitlaten hebben twee enkele stukken, in plaats van de eenheden met twee stukken gevonden op Fords Andere modellen.

Ford heeft verstandig de V8-engine behouden die in Ford F150s is gevonden sinds de introductie van de Ecoflush, Ford F150s. Hoewel de FORD F150LS sommige van zijn low-end grunt verliest in vergelijking met de FORD F150, onderhoudt de FORD F150LS een zeer goed brandstofverbruik. FORD CLAIMS De FORD F150LS biedt tot 55% een betere brandstofverbruik op zijn uitgaande broer, de FORD F150. Bekijk onze website voor meer informatie.

Kijk voor meer informatie op vanleersum.nl