Hoe u een Bullet Journal start

Het belangrijkste om je te realiseren over een bullet journal is dat het strikt in digitale vorm bewaard moet worden – op je computer, niet op je telefoon.

Dus hoe start je een bullet journal? U wilt een eenvoudig tijdschrift dat niet moet worden georganiseerd of ingediend, maar in plaats daarvan op uw computer wordt bewaard. Met dit soort tijdschrift kun je teruggaan en notities toevoegen wanneer je maar wilt of alleen laat.

Je eerste stap in het leren van een bullet-journaalsysteem is beslissen of je een notebook wilt of niet. Het mooie van notitieboekjes is dat je ze kunt gebruiken voor schoolwerk (ze maken het schrijven een stuk gemakkelijker), om je voortgang bij te houden of zelfs om familie-evenementen bij te houden. Notebooks zijn ook handig, maar ze zijn een beetje rommelig.

Als u niet uitsluitend een notebook gaat gebruiken, kan een kleinere notebook in orde zijn.

Vervolgens moet u beslissen welk type bulletjournaalsoftware u gaat gebruiken. Als je gewoon aan de slag wilt met het bijhouden van een dagboek, dan kun je elk online platform gebruiken waarmee je notities kunt typen en grafieken kunt bekijken. Veel van deze platforms laten je ook je notities downloaden op je computer, zodat je toegang hebt van elke computer. Zo hoef je niet elke dag uit bed te komen om je aantekeningen klaar te maken voor de dag.

Als je denkt dat je je schrijven naar een hoger niveau wilt tillen, dan wil je misschien iets proberen dat wat substantiĆ«ler is. Er zijn vandaag verschillende programma’s beschikbaar die veel functies bieden die er zelfs een paar jaar geleden op hoogwaardige digitale notebooks beschikbaar zijn. De beste voorbeelden van dit soort programma’s zijn die waarmee je toegang hebt tot een digitale kalender vanuit het bullet journal zelf en ook om aan de slag te gaan met het schrijven van een hoofdstuk of een essay terwijl je niet achter je computer zit.

U kunt uw bullet journal ook gebruiken als planningstool.

In plaats van notities op dagelijkse basis te schrijven, vermeld alles wat u moet doen voor de volgende dag of week of maand of jaar van tevoren en markeer het dienovereenkomstig in uw planner. U kunt dan dingen uitstellen waarvan u weet dat u ze moet doen, maar waarvan u weet dat u ze zult vergeten tot de volgende keer dat u achter uw notitieboekje gaat zitten. Je planner kan dienen als een gids, of een herinnering, om u te helpen uw afspraken, telefoongesprekken en huishoudelijke klusjes te onthouden.

Zoals je kunt zien, zijn er veel verschillende toepassingen voor bullet-tijdschriften. Het maakt niet uit of u een nieuw bedrijf wilt starten of gewoon uw persoonlijke gewoontes wilt bijhouden, u kunt er baat bij hebben om vaker pen op papier te zetten. Het maakt niet uit hoe u uw planner gebruikt, zorg ervoor dat u georganiseerd blijft door deze tips te volgen. Binnenkort heb je in staat om aan de slag te gaan op je eigen schema en aan de slag te gaan op je reis om je beter te worden!

Op deze website meer informatie hier https://www.mylovelynotebook.nl/