Waar vind ik de beste gele spliterwten?

waar vind ik de beste gele spliterwten

Waar vind ik de beste valledelsole.nl gele spliterwten ?

Een van mijn favoriete etenswaren toen ik opgroeide, waren gele spliterwten. Ik zou er een zak van halen bij onze plaatselijke supermarkt en binnen drie of vier dagen zouden ze weg zijn. Nu weet ik niet of ze uit blik waren of niet, maar ik vermoed dat ze in een pan werden gebakken en dat is wat ze de naam gaf. Ze waren er ook in verschillende kleuren, dus mijn moeder kocht een pakket in de winkel en voegde elke kleur toe die ze wilde. Ze hield van ze vanwege hun kleur en knapperigheid.

Jaren later haalde mijn man een paar kookboeken uit de bibliotheek en besloot ik de gele spliterwten te proberen na te maken waar mijn moeder zo dol op was. Ik wist dat ik ze net zo goed kon maken en dat het niet lang zou duren. Ik kocht wat erwten met zwarte ogen en deed wat onderzoek voordat ik mijn eerste batch maakte. De eerste batch kwam niet helemaal overeen met het beschreven kookboek. Nadat ik het recept echter een beetje had gewijzigd, zag de tweede batch er bijna perfect uit.

Dus, waar kan ik de beste gele spliterwten vinden? Er zijn genoeg recepten online beschikbaar om je eigen zelfgemaakte gele spliterwten te maken. Als je echter iets probeert te repliceren dat je in een restaurant hebt gezien, moet je waarschijnlijk bevroren exemplaren kopen. Ze zijn veel goedkoper en gaan maanden mee. Als je na het lezen van dit artikel nog steeds geïnteresseerd bent en je eigen partij zelfgemaakte spliterwten hebt gemaakt, overweeg dan om ze te kopen in plaats van ze zelf te maken.

Link naar de website: valledelsole.nl