Welke suède loafers passen het beste bij mij?

Welke suède loafers passen het beste bij mij?

Suède is zo veelzijdig en is een van mijn favoriete stoffen om te dragen, maar ik houd ook van andere materialen; er zijn zoveel geweldige keuzes als het op suède aankomt. Er zijn zoveel voor- en nadelen verbonden aan suède, zoals het feit dat je deze in zoveel verschillende stijlen kunt krijgen, van laarshak tot strappy en alles daartussenin, maar ook suède is een zeer sterke stof, wat betekent dat je deze niet hebt om u zorgen te maken dat uw voeten pijn doen terwijl u op het strand bent. Ik ga niet liegen, als ik op het strand ben, word ik soms een beetje onzorgvuldig, maar als ik suède draag, is dat gewoon een deel van het leven waar ik mee te maken heb. En hoewel het niet de mooiste schoenen of meest comfortabele schoenen zijn, is daar niets mis mee, want er is niets dat te vergelijken is met het comfort van een paar goede sandalen.

Welke suède loafers het beste bij mij passen

Er zijn ook enkele voor- en nadelen als het gaat om teenslippers voor dames, maar als je je meer op je gemak voelt met platte schoenen, dan komt alles goed, ik geef gewoon de voorkeur aan suède suede loafers. Als je al een paar paar in je kast hebt, pak ze dan, ze zijn goedkoop en gaan voor altijd mee, en behalve het strand, die niet veel tijd op het strand doorbrengt. Als je mijn laarzen of slippers nog nooit eerder hebt gedragen, raad ik je ten zeerste aan om ze uit te proberen, ik garandeer je dat je er geen spijt van zult hebben, ik zou het ook zijn!

Dus, daar heb je het, mijn drie meest favoriete soorten suède, en wat volgens mij de beste manieren zijn om ze te dragen. Terwijl ik op het strand ben, geef ik de voorkeur aan comfort, maar als het buiten dag is, heeft comfort voorrang. Platte schoenen zijn geweldig voor die momenten waarop je een fashion statement wilt maken, maar ik geef de voorkeur aan comfort eerst en flair als het gaat om zomersandalen. Het draait allemaal om voorkeur, wat je ook denkt dat het beste bij je past, comfort moet altijd je eerste prioriteit zijn, tenzij je natuurlijk naar een strandbruiloft gaat. Ik neem aan dat het nooit zal gebeuren.

Klik hier voor meer informatie: https://www.albertobellini.nl/